Workshop
Workshop voor volwassenen

Ontdek het ambacht

Ben je op zoek naar een uniek en exclusief dagje uit? En lijkt het jou leuk om je eigen sieraad te maken? In de Smederij kun je een prachtig sieraad maken onder persoonlijke begeleiding van een professionele goudsmid.

Reserveer direct

Ontwerp en smeed

Jouw eigen sieraad

De goudsmid heeft verschillende voorbeelden die je kunt gebruiken om jouw eigen sieraad te maken. Je hebt toegang tot de apparatuur en het gereedschap van een professionele smid in de Smederij van het museum. Zelf zagen, schuren, solderen en smelten… Samen met de smid ontdek je deze gevorderde technieken.

De wereld van zilver

Een dag vol zilver

De workshop is onderdeel van een arrangement. Bij het arrangement zijn een heerlijke lunch en een museumbezoek inbegrepen. Bezoek het Zilvermuseum en laat je inspireren door het werk van beroemde smeden en ontwerpers. Al met al kun je je een hele dag onderdompelen in de wereld van zilver: perfect voor een verjaardag, jubileum of andere bijzondere gelegenheid. Of gewoon om het vak van goudsmid te ontdekken. Beleef een onvergetelijke dag en ga naar huis met een mooi en persoonlijk sieraad van écht zilver

Contact en informatie

Reserveer direct

De groepsprijs (minimaal 2 personen, maximaal 6 personen) voor de workshop is 625 euro. Hierbij is inbegrepen:

  • Museumbezoek
  • Lunch
  • Koffie/thee
  • Materiaal en gereedschap

Reserveer de workshop bij Lisette van der Eijk: reservering@zilvermuseum.nl of 0182 385 612. Op dinsdag en donderdag staan de smeden klaar om jou te helpen met het maken van je eigen sieraad. Wil je de workshop op een andere dag inplannen? Informeer bij Lisette naar de mogelijkheden.

Scroll naar boven