Workshop
Workshop

Draadsieraad maken

Filigrain is een oude techniek waarbij goudsmeden werken met heel fijn zilverdraad om juwelen te maken. Het is een precies werkje dat je niet één, twee, drie onder de knie hebt. Maar met draad kun je ook eenvoudiger modellen maken. Probeer het zelf en ga naar huis met een zilveren hanger!

Deze workshop is geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen. We bieden twee opties: een groepsboeking vanaf 8 personen of een inloopworkshop. De workshop zelf duurt ongeveer 1-1,5 uur. Er wordt gewerkt met zilver. 

Wil je een langere workshop doen die wat moeilijker is? Kijk dan bij de workshop Ajour Zagen. 

Voor kinderen zijn er in de schoolvakanties workshops en zij kunnen dagelijks in de Zilverwerkplaats iets moois maken!

Prijzen & Boeken

Groepen

Wij geven de workshop draadsieraad vanaf 8 personen tot en met 16 personen. Vanaf 16 jaar. Het arrangement duurt ca. 2 uur. De workshops zijn uitsluitend op afspraak. Van dinsdag t/m zondag. Graag één week van te voren reserveren. Je kunt een workshop boeken door te mailen naar reservering@zilvermuseum.nl of bel 0182 – 385 612. 

Workshoparrangement  €32,50 p.p.
(excl. entree, Museumkaart )

– Ontvangst met koffie/thee
– Rondleiding
– Workshop

Inloopworkshops 

Wil je alleen of met  z’n tweeën komen? Dan kun je aanhaken bij de inloopworkshop. Voor 27,50 p.p. (ajour zagen voor 42,50 p.p.) (exclusief entree, Museumkaart en VIP-kaart van de VriendenLoterij geldig) ga je direct aan de slag! 

Data inloopworkshops: 
30 maart, 25 mei, 29 juni, 28 september, 26 oktober en 30 november.

Scroll naar boven