trouwen
Trouwen in het Zilvermuseum

Ja ik wil!

Zilver, geeft de mooiste dag van je leven net iets meer glans.

Trouwen in een authentiek en bijzonder decor? Het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven biedt een historische locatie in het hart van de Zilverstad Schoonhoven. Het is een officiële trouwlocatie in Schoonhoven en beschikt over een schat aan mogelijkheden.

De Zilverlounge is geschikt voor alle dagdelen van de bruiloftsdag: voor een intieme ceremonie met aansluitend gelegenheid voor koffie en bruidstaart of een toost op de toekomst. Of voor een koffietafel, lunch, receptie en diner.

Zijn er bijzondere wensen om deze dag nog specialer te maken? Wij denken graag mee. Invulling van persoonlijke wensen en voorkeuren zijn altijd bespreekbaar!

 

Bruiloft vierkant
DSC00079-2
Trouwen in het Zilvermuseum

Een stijlvolle en historische omgeving

Een bruiloft in het Zilvermuseum is geheel af te stemmen op uw wensen. Neem ruim de tijd voor een ontspannen plechtigheid en laat je verrassen door een heerlijke culinaire invulling van restaurant Lekkerr. Daarnaast is het Zilvermuseum uitermate geschikt voor een fotoreportage. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op door te bellen naar
0182 385 612 of door te mailen naar reservering@zilvermuseum.nl

Ook op gebied van aankleding is veel mogelijk. Denk aan een ballonnenboog, extra sfeerverlichting in kleur of extra statafels met rok. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Praktische informatie

Arrangement

Bij het arrangement (van 2 uur) is inbegrepen:

Prijzen (incl. BTW)

Video: Createstuff | Eileen van Arkel

Interesse?

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling reservering op reservering@zilvermuseum.nl of via 0182 385612.

Bij reservering kan op basis van de bevestiging door het Zilvermuseum de huwelijksdatum bij de gemeente worden vastgelegd. Hierna moet men zelf de gewenste (buitengewoon) ambtenaar van de burgerlijke stand vastleggen.

Scroll naar boven