trouwen
Trouwen in het Zilvermuseum

Ja ik wil!

Zilver, geeft de mooiste dag van je leven net iets meer glans.

Trouwen in een authentiek en bijzonder decor? Het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven biedt een historische locatie in het hart van de Zilverstad Schoonhoven. Het is een officiële trouwlocatie in Schoonhoven en beschikt over een schat aan mogelijkheden.

De Zilverlounge is geschikt voor alle dagdelen van de bruiloftsdag: voor een intieme ceremonie met aansluitend gelegenheid voor koffie en bruidstaart of een toost op de toekomst. Of voor een koffietafel, lunch, receptie en diner.

Zijn er bijzondere wensen om deze dag nog specialer te maken? Wij denken graag mee. Invulling van persoonlijke wensen en voorkeuren zijn altijd bespreekbaar!

 

IMG_2072
TROUWEN IN HET ZILVERMUSEUM​​

Een stijlvolle, historische en chique omgeving.

verschillende trouwopstellingen mogelijk , ruim de tijd voor een ontspannen plechtigheid , mogelijkheid voor het aansnijden van de bruidstaart of het uitbrengen van een toost , aantrekkelijke vaste prijzen , aantrekkelijke arrangement mogelijkheden , flexibele culinaire invulling naar wens. eigen catering op locatie of door restaurant Lekkerr , mogelijkheid voor receptie/diner , mooie fotolocatie.
Suggesties
Fotoreportage Het Zilvermuseum is uitermate geschikt voor een mooie fotoreportage in ‘de Wereld van zilver’. Dit kunt u ook apart boeken vanaf € 50.
Praktische informatie

Arrangement

Bij het arrangement (van 2 uur) is inbegrepen:

Prijzen (incl. BTW)

Interesse?

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling reservering op reservering@zilvermuseum.nl of via 0182 385612.

Bij reservering kan op basis van de bevestiging door het Zilvermuseum de huwelijksdatum bij de gemeente worden vastgelegd. Hierna moet men zelf de gewenste (buitengewoon) ambtenaar van de burgerlijke stand vastleggen.

Scroll naar top