Sinterklaas
Vier de feestdagen

Sinterklaas in het museum

Benieuwd naar waar Sinterklaas slaapt terwijl hij in Nederland is? Bezoek zijn slaapkamer In het Zilvermuseum! Wel zachtjes praten, hoor. We willen hem natuurlijk niet wakker maken… 

De slaapkamer van Sinterklaas is gratis te bezoeken van zondag 19 november tot en met zondag 3 december in het Zilvermuseum met  ouder(s) of verzorger(s). Reserveren is niet nodig. 

Op zaterdag 25 november om 13.30 uur, is Sinterklaas in de Zilverlounge voor een Meet & Greet. 

Maak je bezoek nog leuker met het Sinterklaasarrangement voor 7,50 per kind (onder begeleiding van een betalende volwassene, zie entreeprijzen bij Bezoek). Lees hieronder verder. 

 

 

Beeld: Stephan Tellier
Sinterklaas-arrangement

Maak een sinterklaasring

Sinterklaas herken je aan zijn mantel en mijter, staf, boek, en… zijn beroemde ring natuurlijk! 

Maak je bezoek nog leuker met het Sinterklaasarrangement voor 7,50 per kind (onder begeleiding van een betalende volwassene, zie entreeprijzen bij Bezoek). Het arrangement bevat een speurtocht, een ring om te maken in de Zilverwerkplaats en chocolademelk met wat lekkers. 

Sint op bezoek in het museum

Daar wordt aan de deur geklopt...

Sinterklaas heeft een gaatje gevonden in zijn agenda om een bezoek te brengen aan het Nederlands Zilvermuseum! Op zaterdag 25 november om 13.30 uur, is Sinterklaas in de Zilverlounge. Kinderen kunnen een handje schudden, hun wensen voor Pakjesavond alvast doorgeven of op de foto. De Zilverlounge is gratis toegankelijk. 

Ga voor of na de ontmoeting met Sinterklaas aan de slag in de Zilverwerkplaats met het maken van een ring of geniet nog even na in de Zilverlounge met warme chocolademelk en speculaas. Zie het arrangement hierboven.

Scroll naar boven