Rondleidingen
Voor wie meer wil weten

Rondleidingen

Wil je een bezoek aan het Zilvermuseum extra bijzonder maken? Boek dan bij je bezoek een rondleiding. Je ziet de topstukken van het museum en hoort de bijzondere verhalen achter en over het zilver.

Rondleiding bij de expositie met coronamaatregelen

Rondleidingen Dubbelop

Op vrijdag 30 juli en vrijdag 27 augustus exclusieve rondleiding door Jan Matthesius. Van 11.00 – 12.15 uur neemt Jan u mee met uitleg over de verschillende technieken die hij, samen met Pauline in hun werkplaats uitvoeren. Uitleg van hun werk op onze Zilvertafel over experimenten, sieraden en technieken.

U kunt reserveren via reservering@zilvermuseum.nl of 0182-385612.

Instaprondleiding

Voor individuele bezoekers hebben we elke laatste zondag van de maand om 13.30 uur een instaprondleiding. Hoor de bijzondere verhalen over onze collectie en krijg meer informatie over de tentoonstellingen. Museumkaarten geldig. Melden bij de balie. Gratis met een geldig entreekaartje. Maximaal 8 personen. 

 

Groepen

Voor groepen organiseren we  rondleidingen op afspraak, voor maximaal 20 personen. –  kosten per rondleiding: € 50,- per uur tot 20 personen.  (Prijs is exclusief de entreekaart) – Kosten per korte rondleiding € 25,- per half uur tot 20 personen (Prijs is exclusief entree kaart)

De rondleiding wordt gegeven door een ervaren gids.

Beleef de Zilverstad optimaal met een bezoek aan het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven en een stadswandeling door de stad. Bekijk een compleet arrangement.

Je kunt een rondleiding boeken via het telefoonnummer 0182-385612 of via reservering@zilvermuseum.nl.  Graag zien wij de reservering tenminste twee weken voor de gewenste datum van de rondleiding tegemoet . Je krijgt van ons een schriftelijke bevestiging. Voor akkoord stuurt je de  bevestiging getekend retour. Wijzigingen in het aantal personen zijn mogelijk tot 1 week van te voren. 

Zilverstad-arrangement

Beleef de Zilverstad optimaal met een bezoek aan het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven en een stadswandeling door de stad. Bekijk de mogelijkheden van een compleet arrangement.

Scroll naar top