Rondleidingen
Voor wie meer wil weten

Rondleidingen

Wil je een bezoek aan het Zilvermuseum extra bijzonder maken? Boek dan bij je bezoek een rondleiding. Je ziet de topstukken van het museum en hoort de bijzondere verhalen achter en over het zilver.

Nieuw: rondleiding over ‘De Vrouw als Smid’. Lees hier meer. 

Beeld: John Wijntjes

Groepen

Voor groepen organiseren we  rondleidingen op afspraak, kosten per rondleiding: € 90,- per uur tot 15 personen.  (Prijs is exclusief de entreekaart)

De rondleiding wordt gegeven door een ervaren gids en het is mogelijk om meerdere rondleiders te boeken voor grotere groepen. 

Beleef de Zilverstad optimaal met een bezoek aan het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven en een stadswandeling door de stad. Bekijk een compleet arrangement.

Je kunt een rondleiding boeken via het telefoonnummer 0182-385612 of via reservering@zilvermuseum.nl.  Graag zien wij de reservering tenminste twee weken voor de gewenste datum van de rondleiding tegemoet . Je krijgt van ons een schriftelijke bevestiging. Voor akkoord stuur je de  bevestiging getekend retour. Wijzigingen in het aantal personen zijn mogelijk tot 1 week van te voren. 

 
 

Zilverstad-arrangement

Beleef de Zilverstad optimaal met een bezoek aan het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven en een stadswandeling door de stad. Bekijk de mogelijkheden van een compleet arrangement.

Scroll naar boven