Zilverspreekuur

Elke laatste vrijdag van de maand houden wij ons zilverspreekuur. (Uitgezonderd juli en december)

Eén van onze zilverexperts geeft informatie over de plaats van herkomst en de ouderdom van de stukken. Het museum geeft geen waardebepalingen, maar kan wel doorverwijzen naar gerenommeerde veilinghuizen of taxateurs.

De andere zilverexpert taxeert. De zilverexpert geeft informatie over de plaats van herkomst en de ouderdom van uw juwelen en horloges en vertelt u tevens wat de waarde van uw stuk is. Het bezoeken van het spreekuur kan uitsluitend op afspraak.

In het kader van bepaalde activiteiten vinden incidenteel taxatiedagen plaats in het museum. Deze taxatiedagen worden ruim van tevoren op onder meer deze website aangekondigd. Het bezoeken van het spreekuur kan uitsluitend op afspraak.

Afspraken zijn 30 minuten u kunt hier maximaal 5 objecten laten beoordelen.Voor grotere aantallen objecten verwijzen wij u graag door naar erkende taxateurs.

Voor deze zilverspreekuren dient u zich van te voren aan te melden. Het spreekuur is gratis met een geldig entreebewijs, museumkaart geldig.

Onze zilverexperts komen van ver,  speciaal voor het zilverspreekuur naar het museum toe. Mocht u verhinderd zijn kunt u dit dan aan ons doorgeven?

Via de mail : reservering@zilvermuseum.nl of telefonisch 0182-385612.

Hier kunt u ook terecht voor een afspraak voor het zilverspreekuur. Voor actuele informatie, data en tijden kijk op onze agenda.

©Erfgoedhuis Floris Scheplitz

 

 

 

Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven