Vrienden van het Zilvermuseum

Hart voor zilverFoto: Stepahn Tellier

In 1994 nam een enthousiaste groep zilverliefhebbers en betrokken museumbezoekers het initiatief voor een vriendenkring. Het Zilvermuseum is ontzettend blij met de vrienden, want vrienden steunen het museum niet alleen in financiële zin, ook is een aantal vrienden actief als vrijwilliger.

'Wij hebben al veel te danken aan onze vrienden. Zij zijn de beste ambassadeurs van het museum en door hun donatie kunnen wij onze collectie in stand houden én uitbreiden. Ook helpen zij bezoekers werven en zorgen zij voor een positief imago. Wij ontvingen prachtige objecten die nu in ons museum stralen. Zij zijn ontzettend belangrijk voor ons en we hopen dat veel mensen - na hun bezoek aan het museum - ook vriend willen worden'. - Het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven

Vriend word je al voor € 15,- per jaar.

Uiteraard kunt u meer doneren. De Vriendenkring heeft de ‘culturele’ ANBI status. Uw gift is hiermee fiscaal aftrekbaar.

Voordelen voor onze vrienden:

  • gratis toegang (normaal € 9 per bezoek);
  • 10% korting op aankopen in de museumwinkel;
  • uitnodiging voor feestelijke openingen van tentoonstellingen;
  • uitnodiging voor activiteiten die de vrienden zelf organiseren;
  • als eerste op de hoogte van het nieuws van het Nederlands Zilvermuseum.

Vriendenkring op internet:

Kijk voor actueel Vrienden‐nieuws en foto’s van evenementen op onze Facebook‐pagina. Aanmelding als Vriend kan via dit emailadres: vrienden@zilvermuseum.nl Graag met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.

 

Vrienden van het Zilvermuseum- logo

Over de Vrienden