Route en parkeren

Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven


Kazerneplein 4
2871 CZ Schoonhoven

Telefoon: +31 182 38 56 12
E-mail: info@zilvermuseum.nl

Het museum beschikt over een restaurant en is volledig rolstoel toegankelijk. Rolstoel aanwezig.

 

OV Reisinformatie

Openbaar vervoer
Vanuit Gouda vertrekt 2x per uur een bus naar Schoonhoven (Arriva Bus 497).
Vertrektijden 12 minuten over het hele uur en 12 minuten over het halve uur.
Uitstappen bij bushalte Schoonhoven Noord (25 minuten). Vandaar is het 9 minuten lopen naar het Kazerneplein.

Vanuit Utrecht CS Jaarbeurszijde Perron C2 vertrekt een bus 2x per uur naar Schoonhoven (Syntus Streekbus 195). Vertrektijden 3 minuten voor het hele uur en 3 minuten voor het halve uur. Uitstappen bij bushalte Schoonhoven Noord (47 minuten). Vandaar is het 9 minuten lopen naar het Kazerneplein.

Vanuit Utrecht Centraal Station de intercity naar Gouda en vandaar met de bus naar Schoonhoven (52 minuten). Uitstappen bij bushalte Schoonhoven Noord. Vandaar is het 9 minuten lopen naar het Kazerneplein.

Vanuit Rotterdam Centraal vertrekt een trein 4x per uur naar Gouda en vandaar neemt u de bus naar Schoonhoven. Uitstappen bij bushalte Schoonhoven Noord. Vandaar is het 9 minuten lopen naar het Kazerneplein. Totale reistijd bedraagt +/- 50 minuten.

Parkeren
Parkeren is in heel Schoonhoven gratis. Er zijn gedeeltes waar u een parkeerschijf dient te gebruiken, deze plaatsen zijn herkenbaar aan de blauwe lijn. De dichtstbijzijnde parkeerplaats bevindt zich op het Doelenplein.

LET OP!! Lang parkeren Doelenplein alleen in het midden gedeelte (Zie kaartje)

Bij de blauwe lijnen (op het kleinere kaartje)  is het parkeren met parkeerschijf (1 uur), rest van het Doelenplein is vrij parkeren.

     Blauwe lijnen = 1 uur parkeren met kaart

Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven